Onze Recruiters

Nienke Schepers

Nienke Schepers

Functie: Corporate Recruiter

Leeftijd: 41 jaar

Woont in: Helmond

Werkt bij Bechtle sinds: Februari 2019

‘Na het afronden van mijn studie Commerciële Economie wist ik niet wat ik wilde gaan doen. Maar één ding was voor mij wel duidelijk: ik wilde “iets met mensen” doen. Een beetje cliché, maar op basis van deze wens ging ik op zoek naar een baan. Al snel viel mijn oog op vacatures in de arbeidsbemiddeling. Voor mij was dit de ideale functie, zo kon ik mijn commerciële skills combineren met het menselijke aspect.

Ik heb toen een aantal jaar met veel plezier bij diverse bemiddelingsbureaus gewerkt. Uiteindelijk vond ik het commerciële gedeelte van mijn functie steeds minder leuk, en ben ik me gaan specialiseren in het menselijke gedeelte van de rol. Om nog dichterbij de business te zitten en mee te kunnen denken op een meer strategisch niveau heb ik ervoor gekozen om de overstap te maken naar Corporate Recruitment. Zo ben ik in februari 2019 bij Bechtle begonnen.

Ik zou mezelf omschrijven als energiek, kritisch, een doorzetter, een tikkeltje eigenwijs en recht-door-zee. Een theeleut die altijd in is voor een geintje en die fijne collega’s net zo belangrijk vindt als een stimulerende werkomgeving. Ook ben ik mama van twee bijzondere mensjes met een passie voor eten en reizen (het liefst zo ver mogelijk) en altijd in voor een borrel of feestje!’

Rik Evers

Rik Evers

Functie: Corporate Recruiter

Leeftijd: 29 jaar

Woont in: Bladel

Werkt bij Bechtle sinds: September 2019

‘Nadat ik in 2014 de opleiding Human Resource Management op de Avans heb afgerond ben ik direct de wereld van recruitment ingerold. Begonnen in de arbeidsbemiddeling, vervolgens een aantal jaren bij verschillende bedrijven binnen mogen kijken als Recruitment Consultant om vervolgens bij Bechtle te starten als Corporate Recruiter.

Bij Bechtle wordt het toegejuicht dat je verder kijkt dan je primaire taken en dat je ondernemerschap toont. Mijn rol is dan ook erg divers en gaat verder dan vacatures invullen alleen. Hierdoor is iedere dag afwisselend, uitdagend en leerzaam. Samenwerken met hogescholen, verder bouwen aan het employer brand, feeling houden met de business en veelvuldig sparren met onze Managers en Teamleiders zijn onder andere werkzaamheden waar ik dagelijks mee bezig ben. Vanuit mijn passie voor recruitment houd ik de laatste ontwikkelingen in recruitmentland bij en kijk ik of we hier iets mee kunnen binnen onze organisatie.

In mijn vrije tijd sport ik veel (voetballen, hardlopen en boksen). Eens per maand gaan we met een aantal collega’s zaalvoetballen dus ook hier kan ik wat dat betreft prima mijn ei in kwijt. In het weekend is het vaak gezellig met vrienden om me heen, bezoek ik graag een goede cabaretier of is het family time. Ben ik na een werkdag niet aan het sporten kan ik ook prima afschakelen met een boek of een goede film.’