Nienke Schepers

Even voorstellen: Nienke Schepers

‘Na het afronden van mijn studie Commerciële Economie wist ik niet wat ik wilde gaan doen. Maar één ding was voor mij wel duidelijk: ik wilde “iets met mensen” doen. Een beetje cliché, maar op basis van deze wens ging ik op zoek naar een baan. Al snel viel mijn oog op vacatures in de arbeidsbemiddeling. Voor mij was dit de ideale functie, zo kon ik mijn commerciële skills combineren met het menselijke aspect.

Ik heb toen een aantal jaar met veel plezier bij diverse bemiddelingsbureaus gewerkt. Uiteindelijk vond ik het commerciële gedeelte van mijn functie steeds minder leuk, en ben ik me gaan specialiseren in het menselijke gedeelte van de rol. Om nog dichterbij de business te zitten en mee te kunnen denken op een meer strategisch niveau heb ik ervoor gekozen om de overstap te maken naar Corporate Recruitment. Zo ben ik in februari 2019 bij Bechtle begonnen.

Ik zou mezelf omschrijven als energiek, kritisch, een doorzetter, een tikkeltje eigenwijs en recht-door-zee. Een theeleut die altijd is in voor een geintje en die fijne collega’s net zo belangrijk vindt als een stimulerende werkomgeving. Ook ben ik mama van twee bijzondere mensjes met een passie voor eten en reizen (het liefst zo ver mogelijk) en altijd in voor een borrel of feestje!’